Jiří Krkoška

Bio

Jiří Krkoška (*26. srpna 1982, Zlín) je zastupitelem města Napajedla, nezávislým kandidátem.

Svůj profesní život započal jako zaměstnanec Ministerstva obrany a obdobné činnosti se věnoval jako člen aktivních záloh. Po ukončení jedné etapy života se věnuje technickým řešením v oblasti aplikací automatizačních technologií do výrobních procesů.

Kvůli nespokojenosti s nedostatečnou edukací mladé generace, kontrastující s rychlým nástupem moderních technologií a sociálních sítí se angažoval jako externí konzultant neziskové organizace zaměření lidská práva a technologie. Byl držitelem certifikátu národního bezpečnostního úřadu na stupeň Tajné. Od vzniku Hnutí za Přímou Demokracii se snaží šířit myšlenky přímé demokracie a aktivovat občanskou iniciativu vedoucí ke zlepšení komunikace měst či samospráv ve vztahu k občanovi.

Pirátskou stranu považuje za subjekt, který má potenciál dosáhnout změny vedoucí k informovanosti občana ze strany státní správy, neboť současný stav nepovažuje za uspokojující.

“Jen informovaný občan nemůže být obelháván.”

Články autora Jiří Krkoška