Odvaha zachovat sport v zámku

5. září 2022
Odvaha zachovat sport v zámku

Václav Uhříček (*26.2.1977, Zlín)

Vystudoval střední odborné učiliště Napajedla, pracuje jako technik výroby pro servis a údržbu. Od dětství se věnuje Napajedelské házené jako hráč i trenér. Sportovec tělem i duší. Je ženatý, má dva syny, kteří se také věnují házené. Pracuje v Continental Barum v pozici technika výroby pro servis a údržbu.

A co máme odvahu změnit ??

Dětská hřiště - všechna dětská hřiště jsou v nepoužitelném stavu a je nutná kompletní oprava každého zvlášť.

Zámecký park - uchování městských kulturních a sportovních budov v zámeckém parku. Oprava a rozvoj venkovního házenkářského hřiště i rekonstrukci antukového hřiště pro tenis a volejbal s jejich zázemím. Myslíme si, že budovy v tak významné lokalitě by neměly být prodány, ale uchovány pro další generace a plnohodnotně využity na 100%.

Rekreační zóna na Pahrbku - soustředit sem chceme sportovní i rekreační zázemí, stejně jako nynější realizaci ledové plochy, kterou jsme na zastupitelstvu podpořili. Mohou zde být městské koupaliště, sportovní haly, workout, oddíl vodních sportů, skatepark či pumptrack. Chceme znovu otevřít diskuzi o realizaci bazénu a tréninkové haly v centru města v areálu školy.

Budeme prosazovat zastoupení veřejnosti v komisích a výborech. Za zásadní považujeme zřízení i Komise sportovní.

Cyklostezky - dokončíme výstavbu cyklostezky mezi Stavebninami a Pahrbkem. Zahájíme diskuzi o dokončení cyklostezky podél I/55 průmyslovou zónou do Otrokovic.

Chmelnice - klidová zóna parku s možným využíváním ke sportovní činnosti, psí louka, in-line ovál.